خیار شیرین و ترش یکی از غذاهای محبوب در غذاهای چینی است.
از ترکیب سرکه، شکر و نمک با خیار تهیه می شود.
این غذا معمولا سرد سرو می شود.
فرآیند تهیه خیارشور شیشه نوشابه با بریدن خیارها به صورت نوارهای نازک شروع می شود.
سپس نوارها را به مدت حدود 10 دقیقه در مخلوط سرکه، شکر و نمک خیس می کنیم و سپس روی کاغذ آشپزخانه آبکش می کنیم.
در نهایت نوارها را در روغن سرخ می کنیم تا قهوه ای طلایی شوند و دوباره روی کاغذ آشپزخانه آبکش می شوند تا روغن اضافی آن گرفته شود.
سرکه یکی از انواع اسیدهایی است که برای تهیه ترشی استفاده می شود.
همچنین در پخت و پز و نظافت استفاده می شود.
پاسخ این سوال به نوع سرکه ای که استفاده می کنید بستگی دارد.
سه نوع سرکه وجود دارد: مقطر، شراب سفید و مالت. سرکه مقطر دارای مقدار pH 3-4 است، در حالی که شراب سفید دارای PH 4-5 و مالت دارای مقدار pH 5-6 است.
کدام خیار سرکه ای؟
خیار سرکه ای نوعی خیار است که در سرکه ترشی می شود.
طعم ترش دارد و اغلب به عنوان طعم دهنده استفاده می شود.
خیار سرکه ای به نام های خیارشور، خیارشور یا ترشی ترش نیز شناخته می شود.
خیار ترش و شیرین را تا چه زمانی می توان نگه داشت؟
خیار شیرین و ترش یک غذای محبوب آسیایی است که با خیار، سرکه، شکر و سس سویا درست می شود.
هت یک غذای با طراوت است که می توان آن را به عنوان پیش غذا یا پیش غذا میل کرد.
پاسخ این سوال به نوع خیار مورد استفاده شما بستگی دارد.
هر چه خیار طولانی تر باشد، زمان بیشتری طول می کشد تا فاسد شود.
خیارشور یک غذای محبوب در بسیاری از کشورهاست.
اغلب به عنوان پیش غذا یا پیش غذا سرو می شود. با این حال، خوردن خیارشور همیشه سالم نیست.
خیارشور با فواید سلامتی مانند کاهش وزن و سم زدایی مرتبط است.