قبلا قارچ جمع می کردی؟
در اینجا نمونه ای وجود دارد که نباید اغلب در جنگل می دیدید.
قارچ دکمه ای با این حال، در غرفه باغداران بازار همه جا وجود دارد!
قارچ دکمه ای از نوادگان قارچ Rosé des Prés، یک “قارچ” از خانواده Agaricaceae است.
این قارچ خوراکی در ایران محبوب ترین قارچی است که امروزه در جهان مصرف می شود.
هم پخته و هم خام، این قارچ بلوند، سفید یا گاهی صورتی به طرز شگفت انگیزی با بسیاری از غذاهای آشپزی شما هماهنگی دارد.
بیایید اکنون شروع کنیم تا این ستون واقعی خاک فرانسه را کشف کنیم.
درست است… شما قبلاً این سوال را از خود پرسیده اید: آیا قارچ های دکمه ای واقعاً پاریسی هستند؟
متأسفانه برای ساکنان پایتخت زیبای ما، قارچ پاریس به هیچ وجه منحصر به شهر نور نیست.
این قارچ حتی از مصر باستان در خارج از فرانسه نیز رشد خوبی داشته است!
تا قرن هفدهم و لویی چهاردهم بود که این قارچ سفید معروف را دید که به فرانسه در ورسای رسید.
در نهایت، در طول سلطنت ناپلئون سوم، کشت قارچ پاریس به شدت توسعه یافت، به ویژه در دخمه های پاریس: قارچ پاریس نام خود را از این ریشه گرفته است که شرایط ایده آل تولید این قارچ را برجسته می کند.
امروزه، کشت آن به طور گسترده در سراسر جهان گسترش یافته است.
با تولید بیش از 200 تن قارچ در سال، فرانسه چهارمین تولید کننده بزرگ در جهان پس از ایالات متحده، هلند و چین است.
آیا می دانید: اکثر مزارع قارچ در پاریس برای ساخت مترو در قرن بیستم باید از پایتخت به سامور منتقل می شدند!
امروزه تنها دو مزرعه قارچ در منطقه پاریس فعال هستند: قارچ های پاریس دیگر چندان پاریسی نیستند.
همه چیز در قارچ خوب است!
در مورد محبوبیت قارچ های دکمه ای شکی نیست: آنها طعم بسیار خوبی دارند!
اما، فراتر از جنبه طعم خالص، بیایید نگاهی بیندازیم که چه مواد مغذی این کلاهکهای سفید کوچک میتوانند برای ما فراهم کنند، چه آنها را تازه بخورید یا کنسرو شده.