تخمه ژاپنی گلپر در بیمارستان به عنوان مسکن استفاده می شود!!

تخمه ژاپنی علاوه بر ارائه یک میان وعده خوشمزه، سرشار از انواع مواد معدنی، مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی است که به ندرت در سایر غذاها یافت می شود.

تخمه ژاپنی گلپر طعم شیرینی دارند که یادآور آجیل است.

آنها را می توان خام، پوسته پوسته یا برشته خورده کرد.

هنگامی که برخی از مزایای آنها را کشف کردید، قطعاً می خواهید این لقمه های سالم را در رژیم غذایی خود بگنجانید!

نصف فنجان تخمه ژاپنی حاوی 100 درصد مقدار توصیه شده روزانه منیزیم است که به طور مثبتی به چندین عملکرد فیزیولوژیکی از جمله عملکرد پمپاژ قلب، تشکیل استخوان ها و دندان های سالم، آرامش رگ های خونی و انتقال روده کمک می کند.

منیزیم همچنین فشار خون را کاهش می دهد که می تواند از حملات قلبی و سکته جلوگیری کند.

تخمه کدو یکی از غنی ترین منابع روی موجود است.

تخمه

روی از چند جهت برای بدن مفید است: در سلامت چشم و پوست، خواب، خلق و خو، ایمنی و تنظیم انسولین شرکت می کند.

کمبود روی می تواند منجر به حملات مکرر سرماخوردگی و آنفولانزا، خستگی مزمن، افسردگی و ایجاد آکنه شود.

تخمه ژاپنی خام مقدار زیادی ویتامین E با 36 میلی گرم در هر 100 گرم فراهم می کند – که 237 درصد از مصرف روزانه توصیه شده است!

ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که بافت ماهیچه ای را سالم نگه می دارد و از ریه ها در برابر آلاینده های مرتبط با بیماری قلبی محافظت می کند.

همچنین رگ های خونی را گشاد می کند و خون را رقیق می کند که به نوبه خود فشار خون را کاهش می دهد و خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد.

تخم کدو یکی از بهترین منابع طبیعی ویتامین های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک است.

نیاسین به کاهش “کلسترول بد” در خون کمک می کند.

کمبود ویتامین های گروه B می تواند باعث مشکلات متعددی مانند کم خونی، خستگی، افسردگی، یبوست، ضعف هضم، مشکلات قلبی، گیجی، از دست دادن حافظه و عدم تمرکز، وضعیت نامناسب پوست، مو و ناخن، ضربان قلب نامنظم، خلق و خوی ناپایدار، کمبود اشتها و اضطراب