برنج لنجان درجه یک قد شما را بلندتر می کند!!!

برنج غلاتی است که به طور گسترده در سراسر جهان کشت و استفاده می شود که بخشی از رژیم غذایی بسیاری از کشورها به ویژه در آسیا و آمریکای جنوبی است.

مانند همه غلات، برنج غذایی سرشار از کربوهیدرات های پیچیده است که انرژی لازم را برای ما فراهم می کند.

اگر برنج لنجان درجه یک را انتخاب کنیم به آرامی و به تدریج این انرژی را خواهیم داشت زیرا محتوای فیبر آن بیشتر است و جذب مواد مغذی را کند می کند.

علاوه بر این، برنج حاوی ویتامین های گروه B مانند تیامین (B1) است که در متابولیسم کربوهیدرات ها، نیاسین (B3)، پیریدوکسین (B6) و اسید فولیک (B9) نقش دارد که برای زنان باردار ضروری است.

علاوه بر این، مواد معدنی مانند فسفر و پتاسیم را فراهم می کند که دومی در انقباض عضلانی و تعادل اسمزی نقش دارد.

برنج

در فرآوری برنج، برنج قهوه‌ای را بعد از تمیز کردن و پوسته‌کردن آن به‌دست می‌آوریم تا پوششی که از دانه‌ها محافظت می‌کند، زمانی که بخشی از سنبله است، برداریم.

برای به دست آوردن برنج سفید، “پوست برداری” انجام می شود که سبوس پوشاننده دانه و جوانه را از بین می برد.

با این فرآیند، بخش خوبی از سهم تغذیه ای از بین می رود، زیرا فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی را حذف می کنیم.

متعاقباً یک عملیات پولیش انجام می شود که در آن جوانه از بین می رود، این باعث می شود برنج کمتر فاسد شود، زیرا احتمال فاسد شدن آن به میزان قابل توجهی کاهش می یابد، اما ارزش غذایی جوانه را نیز از دست می دهیم.

کالری برنج قهوه ای کمتر از سفید نیست، اما تفاوت های قابل توجهی بین محتوای ویتامین و مواد معدنی هر دو وجود دارد.

برنج سفید گاهی اوقات می تواند حاوی کمتر از نیمی از ریزمغذی های خاص مانند ویتامین K، منیزیم، فسفر و ویتامین های گروه B باشد. درمیان دیگران.

چند بار بعد از یک دوره اسهال، برنج سفید معمولی، نسبتا آبدار یا سوپی خورده ایم؟

برنج سفید، بدون سبوس، حاوی فیبر کمتری نسبت به سایر غلات است، بنابراین قابلیت هضم آن بیشتر است.

از طرف دیگر، نشاسته ای که در آن وجود دارد و در حین پخت تا حد زیادی وارد آب می شود، قدرت قابض آن را تامین می کند.

بنابراین می دانیم که اگر بخواهیم از خاصیت قابض آن نهایت استفاده را ببریم، باید آب حاصل از جوشاندن برنج را بنوشیم.